Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем със светещ/ несветещ датчик на ABS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем със светещ/ несветещ датчик на ABS

Здравейте на всички, от няколко дни сутрин когато се качвам в колата ми свети лампата на таблото за ABS-а и съответно и не сработва ABS-a.... обаче вечер когато си тръгвам от работа няма и следа от какъвто и да е проблем всичко си работи коректно. Та въпроса ми е на какво може да се дължи проблема, предполагам (може и да съм далеч от истината ) че цялата мизерия може да идва от лош контакт.Съвет за решение на проблема или да си ходя направо на диагностика . Благодаря предварително на всички.
    Last edited by bobi_kvo; d.m.y г., 12:32. Основание: неточно заглави
    GTV 2.0 TS 16V 1998
    HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Първоначално публикувано от bobi_kvo Покажи съобщение
    Здравейте на всички, от няколко дни сутрин когато се качвам в колата ми свети лампата на таблото за ABS-а и съответно и не сработва ABS-a.... обаче вечер когато си тръгвам от работа няма и следа от какъвто и да е проблем всичко си работи коректно. Та въпроса ми е на какво може да се дължи проблема, предполагам (може и да съм далеч от истината ) че цялата мизерия може да идва от лош контакт.Съвет за решение на проблема или да си ходя направо на диагностика . Благодаря предварително на всички.
    Aдашче, започни от най-лесното - лош контакт или наводнение в буксите на 4-те датчика. Ако не се оправи - вероятно някой датчик прави проблем. Хваща се лесно с диагностика кой е.
    По-сложни причини може да са от лош контакт на буксата на централата или недай си боже заминаваща си такава.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Здравей колега,аз имах същият проблем ,излезе друго-компютъра на abs...диагностика задължително...

Comment

Адаш, от морски фиести остана ли ти време да се поизцапаш малко с колата
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

И аз имах подобен и без да го вода на лекар проследих жицата и видях че едно место ми се е закъсала
          Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
          Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
            Адаш, от морски фиести остана ли ти време да се поизцапаш малко с колата
            ооох тези фиести ... липсват малко ... но остана време и за колата, та по темата оказа се лоша връзка на датчика, за момента всичко е спокойно и работи адекватно размина се само с почистване

ps.Бобка в края на месеца сме пак на фиести
            GTV 2.0 TS 16V 1998
            HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Comment

Working...
            X